ADHD / ADD coach

Benut àl je mogelijkheden

Sinds juli 2018 ben ik als coach verbonden aan AD(H)D Nederland. De aanpak en visie van ADHD Nederland op op een vol hoofd is anders dan vanuit de psychologie of gezondheidszorg. Gedrag dat valt onder de noemer ADHD en ADD, past bijvoorbeeld ook bij hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid en trauma, waardoor het voor mij duidelijk is dat zoeken naar een oorzaak of afwijking het probleem voor de persoon niet oplost. In plaats van te kijken naar de oorzaak of probleem, kijken we bij ADHD Nederland naar mogelijkheden. Hoe meer je je talenten kunt laten zien en hoe kleiner het probleem van ADHD of ADD wordt. En hoe makkelijker je in het leven komt te staan. ADHD Nederland is opgericht door Cathelijne Wildervanck en heeft na 15 jaar ervaring dé kennis en expertise in huis die we praktisch maken in de vorm van coaching en training. 

Door mijn achtergrond van arbeidsbemiddeling en HRM, benut ik bij deze coaching ook voor ADHD & Werk, waar we werkgeverstrajecten aanbieden in de vorm van persoonlijke ontwikkeling, outplacement, re-integratie en vitaliteit.

Aanmelden voor een kennismaking kan hier of via de website van adhd-nederland.

Naast individuele en loopbaancoaching voor ADHD Nederland kun je bij mij ook terecht voor informatie over natuurlijke ondersteuning bij een vol hoofd.

 

Kom naar de volgende gratis workshop of kijk voor producten en ervaringen op ADHD Natuurlijk