Lifecrafting: neem regie over jouw eigen leven!

Doe als een inktvis en master your universe

Over Babs als coach en oprichter van Inktvis Coaching

“Ik was mijn tijd vooruit, denk ik. Ik had mijn leven precies zo vormgegeven als ik wilde. Ik regelde een 20-urige werkweek met een functie die nog niet bestond, zette ondertussen een lunchroom op met mijn man, had twee jonge kinderen en kon mijn werk 100% flexibel aanpassen aan alles wat er bij kinderen komt kijken en ik had een huis met tuin in Amsterdam.

Ik was denk ik een generatie-X mens met wat millennialtrekjes. Ik deed aan jobcrafting en regisseerde zelf mijn leven. Althans dat dacht ik. Ik vergat alleen wie ik zelf was en waarvoor ik het deed. Als ik het had omgedraaid en vanuit wie ik werkelijk was mijn leven had ingericht hadden er twee dingen kunnen gebeuren. Ik had misschien wel precies hetzelfde gedaan en ik had er veel meer bewust van kunnen genieten. Of ik had andere keuzes gemaakt en was veel bewuster mijn kwaliteiten en talenten gaan benutten. Met lifecrafting voor millennials hoop ik een positieve bijdrage te leveren een de inzet èn het plezier van al hun eigenheden en kwaliteiten voor een nog positiever resultaat voor de organisatie èn voor henzelf.

Babs Geurts is afgestudeerd Arbeids- en organisatie psychologe (2000), en heeft een geaccrediteerde post HBO Life- & Loopbaancoachopleiding afgerond (2017). Aangevuld met diverse opleiding zoals NLP Practioner, Systemisch werk en een opleiding tot ADHD Coach. En heeft zelf ervaring als horeca- ondernemer met millennials als medewerker en op het gebied van HRM & Personeelsbeleid.

Benut al je tentakels

Je denkt na over de wereld en jouw wereld en hebt de volgende conclusie getrokken: aan mogelijkheden en informatie geen gebrek, aan tijd wel. Steeds vaker merk je dat anderen teveel invloed uitoefenen op jouw leven. Of beter gezegd: jijzelf te weinig. En daar ben je klaar mee. Je wilt zelf al jouw tentakels benutten voor slimme, snelle en krachtige keuzes die jouw leven meer dan de moeite waard gaan maken! Your dream life is about to begin, zowel zakelijk als privé. En nu stel je jezelf de volgende vragen:

 

 •   Hoe maak ik fundamentele keuzes met betrekking tot wat ik wil en niet wil op mijn werk?
 •    Welke potentiële tentakels heb ik eigenlijk en hoe laat ik die optimaal samenwerken?
 •    Hoe verdubbel ik mijn impact op mijn werk in de helft van de tijd?
 •    Hoe kom en blijf ik in mijn ‘zone of genius?’
 •    Hoe doe ik net als een inktvis: sterk zenuwstelsel, intelligent, flexibel en sensitief?
 •    Hoe communiceer ik wat ik wil en niet wil naar mijn omgeving?

Inspelen op jouw plussen én minnen door inzet van expertise op gebied van:

Autonomie

Stress-pretbalans

Bezieling

Talenten benutten

Lifecrafting is regie nemen over jouw leven vanuit eenheid tussen denken – voelen & ontdekken

Net als bij een inktvis ontwikkel je 100% sensitiviteit, intelligentie en speelsheid. Nieuwsgierig hoe een inktvis dit doet? Bekijk dan de documentaire “The Octopus Teacher” op Netflix.

 

Start met lifecrafting en begin met:

 •    Meesterschap te creëren over je eigen leven
 •    Jouw beste versie van jouzelf te worden (en niet de versie die anderen graag zien)
 •    Jouw hoofd, hart en handelen met elkaar in lijn te brengen 
 •    In contact met anderen duidelijk en helderheid creëren ten aanzien van jouw keuzes en wat wel en niet voor jou werkt

Babs heeft mij geholpen om duidelijke doelstellingen voor mezelf te maken, door terug te komen bij mijn eigen kern. Hierbij stelt ze goede vragen, die er voor gezorgd hebben dat ik anders naar bepaalde situaties ben gaan kijken. Deze doelstellingen zijn mijn kern, wat voor duidelijkheid, overzicht en richting zorgt. Daarbij heeft het mij geholpen om nog meer mijn eigen pad op te zoeken. 

Matthijs

Marketeer en documentaire fotograaf 

Online kennismakingssessie aanvragen

Begin vandaag nog met jouw leven vormgeven vanuit jouw pretzone en laat je gegevens achter voor een gratis kennismakingssessie:

 •    Duur: 45 minuten
 •    Waar: Online of in Amsterdam
 •    Coach: Babs Geurts

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us.”
– Marianne Williamson