Contact

Wat werkt wel voor jou?

“The beginning will activate what follows. It activates the intrinsic power of the story itself” – Peter den Dekker

Contact over ADHD/ADD & Loopbaancoaching

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op binnen 3 werkdagen.

In het bericht kun je aangeven of je voor jezelf, namens een werkgever of als coach contact opneemt.

Of stuur direct een e-mail via je standaard mailprogramma.

Wie ben ik? En waarom die inktvis?

Mijn naam is Babs Geurts. Toen ik een opleiding tot loopbaancoach volgde zei iemand “Jij bent net een inktvis, die laat zich ook niet in een hokje stoppen”. Wat heb ik mijn best gedaan om in hokjes en organisaties en structuren van anderen te passen. Ik heb er veel van geleerd en het heeft mij veel energie gekost. Op mijn 39ste kreeg ik een diagnose ADHD/ADD gecombineerde type en die kreeg ik niet zomaar: Ik vroeg erom. Ik vond zelf dat er van alles mis was in mijn leven en dus met mij! En ik herkende alle gedrag bij ADHD. Mensen om mij heen niet zo. Ik heb het onderwerp bekeken vanuit psychologie, fysiologie en energie en benut mijn diverse opleidingen om in mijn werk anderen ook weer te laten inzien dat er helemaal niets mis is met hen. Sterker nog: je bent precies goed. Zoals Psychologie (VU), Life- & Loopbaancoach, ADHD – Coach, Systemisch Werk, Meesterlijk Trainen, NLP en diverse trainingen en workshops op het gebied van leren en body & mind.

Ik hou van afwisseling tussen het praktische en diepgang. Als coach mix ik de professionele kennis met de nodige empathie en humor. Als trainer ben ik betrokken, sturend en oprecht.

Veelgestelde vragen

Moet je een diagnose hebben voor deze coaching?

Nee hoor. Iedereen is welkom. Ook mensen die zich herkennen in hoogsensitiviteit, hooggevoeligheid, ASS, hoogbegaafdheid, beelddenkend, conceptueel denkend. Onze visie en aanpak past bij iedereen met een neurodivers brein.

Uit hoeveel sessies bestaat een traject?

Een kort loopbaancoachtraject bestaat uit een kennismakingsessie en 3 coachsessies èn inzicht in jouw persoonlijkheidsprofiel op basis van de MBTI en jouw leerstijl-voorkeur. Een kort loopbaancoachtraject wordt vaak vergoed via het opleidingsbudget van jouw werkgever.

Een lang loopbaancoachtraject bestaat uit een kenningsmakingssessie en 8 individuele coachsessies, en een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel op basis van de ‘balanskleurentest’ en inzichten in jouw leer- en voorkeurstijlen.  

De sessies zijn in Amsterdam of online of een combinatie.

Wordt de coaching vergoed?

Onze coaching valt onder persoonlijke ontwikkeling en daarom betaalt een werkgever vaak het traject.

Bij ziekte en re-integratie kan een bedrijfsarts ook goedkeuring geven en wordt het traject voor de werkgever soms vergoed door de verzekering van de werkgever.

Elke medewerker heeft jaarlijks een opleidingsbudget van minimaal € 500,00. Vraag bij je werkgever naar de mogelijkheden om dit te besteden.

Onze coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Wat is het verschil tussen therapie en coaching?

Vaak komen volwassenen in coaching die al jaren therapie hebben gehad en zijn zij bang dat ze weer het zoveelste van hetzelfde krijgen. Dat pakt altijd anders uit. Therapie is gericht op het behandelen van iets, en als dat aan de normen voldoet dan ben je ‘klaar’. Coaching richt zich op het hier en nu, letterlijk vaak en richt zich op het zelf ontdekken wat werkt voor jou, wat belangrijk is voor jou en hoe je daar zelf op kunt sturen. Er wordt gewerkt met waar jij aan wilt werken.

Zij namen ook contact op:

“Na dit traject heb ik het idee dat ik veel beter begrijp wat ik zoek. Tegelijk kan ik dit ook een stuk beter onder woorden brengen dan ik eerder kon”
Siebren (28)

“Babs kan zware problemen op luchtige wijze aanpakken en toch de diepte ingaan”
J. (33)

“Ik heb mezelf beter kunnen spiegelen, begrijpen en ontdekken en heb een 2.0 versie van mijzelf ontdekt waarvan ik aanvankelijk niet doorhad dat ze was opgestaan”
Yvette (43)

Ik heb nu ineens de beschikking over handvatten waardoor mijn hoofd/gedachtes beter kan bijsturen. Handig om te weten welke schuifjes er zijn en hoe die werken Maar misschien wel belangrijker: ik heb het zelfvertrouwen terug om meer op mijn intuïtie/gevoel te vertrouwen. En ik merk dat dat heel goed voor mij is, in alle gevallen.

Joris (35)

“Ik ga dit jaar zo anders uit dan dat het begon, en daar is je bijdrage groot aan geweest! En daar ben ik zo blij mee!”

Jacqueline (44)