Contact

Kies voor een tevreden leven

“The beginning will activate what follows. It activates the intrinsic power of the story itself” – Peter den Dekker

Waar wil je aan werken?

Geloof jij ook in een plezierig en lichter leven, wil je er (weer) op leren vertrouwen dat je makkelijk en flexibel keuzes kunt maken waar je energie van krijgt? Vul dan het contactformulier in voor jouw volgende stap. 

Of stuur direct een e-mail via je standaard mailprogramma.

Wie ben ik?

Mijn naam is Babs. En ik droom ervan dat jij net als ik als we oud en gerimpeld zijn, als een wijs mens met plezier en tevredenheid terug kan kijken op het leven. En dat we hierbij net als een inktvis vertrouwen op onze flexibiliteit, intuïtie en vermogen ons steeds te blijven ontwikkelen.

Ik hou van afwisseling tussen het praktische en diepgang. En heb in mijn leven de nodige ervaringen opgedaan met opleidingen, levenservaring, tegenslagen en geluksmomenten. Als coach mix ik de professionele kennis met de nodige empathie, humor en diepgang.

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een levensloopcoach?

Een levensloop coach begeleidt jou in een belangrijke fase in je leven. Je staat voor een nieuwe stap, een belangrijke keuze of merkt dat je even stilstaat en op zoek bent naar houvast en zingeving. Bijvoorbeeld in je quarterlife fase: 25- 35 jaar of midlife fase: 40-45 jaar. 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat ligt aan je vraag. De één heeft vier sessies nodig en de ander twaalf. Vooraf maken we hier een afspraak over, net als waar jij aan wilt gaan werken.

Wanneer is coaching geen optie voor mij?

Coaching vraagt om jezelf openstellen en zelfreflectie. Je wilt het wel anders doen, je weet alleen niet hoe. Het is geen therapie of advies.

Wordt de coaching die jij aanbiedt vergoed door de zorgverzekering?

Nee. Je betaalt de coaching zelf of ik maak met je werkgever een offerte voor een persoonlijk ontwikkeltraject. In dat laatste geval betaalt je werkgever.

Moet je een diagnose hebben voor de ADHD/ADD Coaching?

Nee hoor, ik werk graag met mensen met een vol hoofd, ook zonder diagnose.

Zij namen ook contact op:

“Na dit traject heb ik het idee dat ik veel beter begrijp wat ik zoek. Tegelijk kan ik dit ook een stuk beter onder woorden brengen dan ik eerder kon”
Siebren (28)

“Babs kan zware problemen op luchtige wijze aanpakken en toch de diepte ingaan”
J. (33)

“Ik heb mezelf beter kunnen spiegelen, begrijpen en ontdekken en heb een 2.0 versie van mijzelf ontdekt waarvan ik aanvankelijk niet doorhad dat ze was opgestaan”
Yvette (43)

Ik heb nu ineens de beschikking over handvatten waardoor mijn hoofd/gedachtes beter kan bijsturen. Handig om te weten welke schuifjes er zijn en hoe die werken Maar misschien wel belangrijker: ik heb het zelfvertrouwen terug om meer op mijn intuïtie/gevoel te vertrouwen. En ik merk dat dat heel goed voor mij is, in alle gevallen.

Joris (35)

“Ik ga dit jaar zo anders uit dan dat het begon, en daar is je bijdrage groot aan geweest! En daar ben ik zo blij mee!”

Jacqueline (44)