loopbaancoach

Hoe doe ik wat bij mij past?

Lijkt de hele wereld gelukkig en weet je niet meer wie je moet volgen om ook gelukkig te zijn? Vraag je je wel eens af: wat betekent succes voor mij? Weet je wel wat je graag zou willen doen, maar lijkt het alsof het er maar niet van komt?

 

Loopbaancoaching bij Inktviscoaching draait om drie dingen:

1. Doe ik waar ik energie van krijg?
2. Hoe doe ik de dingen die mij energie kosten?
3. Hoe krijg ik hierin balans?

Kortom, ‘Hoe doe ik wat bij mij past’. Na een coachingstraject lukt het je om beter bij jezelf te blijven en dat te doen waar jij energie van krijgt. Met zelfvertrouwen. Zoals uitspreken wat jij belangrijk vindt. Met respect voor jezelf en de wereld om je heen. Dingen lijken meer als vanzelf te gaan, waardoor jij ruimte ervaart om jouw kwaliteiten en talenten in te zetten.

“Hoe kan ik het binnenste naar buiten halen, zonder te verdwalen”

Babs Geurts

Werkgever betaalt mee

Wanneer je komt voor loopbaancoaching, is de kans heel groot dat jouw werkgever hieraan mee wilt betalen. Een werkgever wil altijd meewerken aan datgene dat goed is voor jou. Altijd? Ja! Want een loopbaantraject gaat niet over hoe je ‘het roer om’ gooit en blind je passie achternagaat. Het richt zich op hoe je in het hier en nu het beste uit jezelf haalt. Een werkgever wil graag een medewerker die zich vol inzet met een zo klein mogelijk risico op uitval en die met plezier zijn of haar werk doet.

Werk en ik

Hoe vergroot je jouw kansen, ben je op de juiste plek om in een flow te raken dat het lijkt alsof de dingen vanzelf gaan. Hoe laat jij het beste van jezelf zien? Wat vind jij belangrijk en hoe laat je dit zien? Hoe uit je jezelf effectief of weet je überhaupt wat voor soort werk je wilt doen?

Als gecertificeerd loopbaancoach maak ik afspraken met werkgevers voor een individueel coachtraject voor loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling of re-integratie. Een coachtraject van 8 sessies inclusief tussentijdse en eindevaluatie kost gemiddeld €1350,00.

 

De coachvraag is per persoon altijd net even anders. Ik maak daarom graag en offerte op maat.