quarterlifecoaching

quarterlifecoach

Dilemma’s doorbreken

Als je tussen de 25 en 35 jaar bent, heb je al heel wat moeten kiezen. Het lijkt wel alsof je steeds meer moet. En ineens ben je kwijt waarvoor je het eigenlijk allemaal doet. Specifiek deze leeftijd heet de ‘quarterlife’ leeftijd. Je bent opgegroeid in een tijd dat mogelijkheden voor het oprapen lagen en je van jongs af aan hebt ervaren dat je moet kiezen. Kiezen voor een profiel op school, voor sport, voor een vervolgopleiding, feestjes, vakanties, bijbanen, werk. Keuzes die misschien leuk waren en keuzes die helemaal niks te maken hebben met wie je in werkelijkheid bent. Dan kan het zijn dat wat je doet erg ver weg is geraakt van wat echt bij je past. Of dat de manier waarop je de dingen doet tegen jouw natuurlijke manier ingaat en daardoor onnodig veel energie kost. En dan kunnen er een paar dingen gebeuren:

Het lukt helemaal niet meer om te kiezen en je hebt het gevoel dat je stil staat. Of je maakt steeds keuzes die je heel veel energie kosten. Je hebt wel heel veel ideeën over de toekomst, maar de twijfel slaat toe. Je ziet elke dag nieuwe mogelijkheden en lijkt maar niet over te gaan tot actie.

Door je gevoel, intuïtie en je denken weer met elkaar in contact te brengen, ga je meer regie ervaren, èn keuzes maken waar jij energie van krijgt.

Dilemma’s doorbreken

Ben je tussen de 25 en 35 dan ben je een echte Quarterlifer. Je staat op een of andere manier regelmatig voor keuzes. Grote en kleine keuzes. Je bent opgegroeid in een tijd dat mogelijkheden voor het oprapen lagen en je van jongs af aan hebt ervaren dat tijd een belangrijke rol speelt in keuzes die je moest maken. Keuzes die misschien leuk waren en keuzes die helemaal niks te maken hebben met wie je in werkelijkheid bent. Als dat wat je doet erg ver weg is geraakt van wat echt bij je past en wat je van nature makkelijk afgaat, dan kunnen er een paar dingen gebeuren.

Leren kiezen

Het lukt helemaal niet meer om te kiezen en je hebt het gevoel dat je stil staat. Of je maakt steeds de keuzes die je heel veel energie kosten. Je hebt wel heel veel ideeën over de toekomst, maar je kunt geen keuze maken omdat je steeds twijfelt of je dan wel op de juiste weg zit.

Door je gevoel, intuïtie en je denken weer met elkaar in contact te brengen, ga je keuzes maken. En keuzes maken waar jij energie van krijgt.

“Beginnen is het belangrijkste deel van het werk”

Plato

Start-up van 30 minuten

Direct van start door de eerste 30 minuten GRATIS live of via skype. Na deze start weet jij dat jij het vanaf nu anders gaat doen.

'Versterk jouw tentakels'

Groepsworkshop voor maximaal 6 personen. Lekker thuis met je vrienden of huisgenoten. Op de bank of aan de keukentafel werken aan wat voor jou belangrijk is en hoe jij jezelf versterkt.

€ 195,00 voor 1,5 – 2 uur.

Coachtraject "Jouw Eigen Gebruiksaanwijzing"

Na een individueel coachtraject weet jij hoe je op jouw authentieke manier ergens voor gaat, wat jij nodig hebt om meer energie te voelen, hoe jij jezelf tegenhoudt èn kan motiveren. Dat wat jij nodig hebt zit allemaal in je, in het coachtraject werk jij aan de top 10 die voor jou werkt om dit eruit te halen. Zodat jij jouw unieke persoon kan laten zien in de wereld en jouw bijdrage kan leveren. En als je weet wat werkt voor jou doe jij voor je het weet alleen nog die dingen waar jij energie van krijgt.

Een losse sessie kost € 95,00 (75 minuten)
Een individueel traject bestaat uit 8 losse sessies en 2 vervolgsessies via Skype en kost
€ 850,00.

CheckUp

Een half jaar de mogelijkheid tot een korte check up op het moment dat het jou uitkomt. Even die reminder, even die stok achter de deur, die bevestiging of die confrontatie die je nodig hebt om te blijven doen wat jou versterkt.

Een abonnement van 5 x 30 minuten die je gedurende een jaar kunt inplannen, kost € 175,00.