Workshops & Trainingen

“Er is altijd een opening naar nieuwe mogelijkheden, ongeacht hoe oud je bent” – Marianne Williamson

“Ik heb er echt heel veel aan gehad! Het waren fijne sessies”

Manon (30)

Jurist

“Babs heeft mij geholpen terug te komen bij mijn eigen kern. Hierbij stelt ze goede vragen, die er voor gezorgd hebben dat ik anders naar bepaalde situaties ben gaan kijken. Ik tel nu doelen vanuit mijn kern, wat voor duidelijkheid, overzicht en richting zorgt. Dat heeft geholpen om nog meer mijn eigen pad op te zoeken.”

Martijn (25)

Teammanager

Ik heb nu ineens de beschikking over handvatten waardoor mijn hoofd/gedachtes beter kan bijsturen. Handig om te weten welke schuifjes er zijn en hoe die werken Maar misschien wel belangrijker: ik heb het zelfvertrouwen terug om meer op mijn intuïtie/gevoel te vertrouwen. En ik merk dat dat heel goed voor mij is, in alle gevallen.

Joris (33)

Leven vol plezier en tevredenheid

We worden geboren met een potentieel aan talenten, wensen, kwaliteiten en mogelijkheden in aanleg om te ontwikkelen. Daarin is iedereen uniek. Én we groeien allemaal op in een omgeving, gezin, gaan naar school, werk. We leren door aan te passen of juist niet en door alles wat meezit en alles wat tegenzit. Soms is dat iets kleins en soms is dat meer traumatisch.

Tevredenheid is het punt dat die twee samenkomen: Jouw ontwikkelpotentieel én jouw levensloop. Er tussenin voltrekt het leven zich in het contact met anderen. De eenheid tussen levensloop en ontwikkelpotentieel herstel je ook in contact met anderen. In een workshop of training wordt je je bewust van jezelf en jouw mogelijkheden. Je past het ook meteen toe in de praktijk. Of dat nu fysiek is of via een online community. Je leert van jezelf en van anderen op weg naar jouw leven vol plezier & tevredenheid.

In lijn met jouw werkwaarden

Online workshop

maandag 1 november 19:00 – 21:00

Waar lekt jouw energie weg?
Wil je weten wat je wèl wilt?

Na deze workshop heb jij jouw werkwaarden helder en weet je waar je echt op wilt letten bij jouw volgende stap in je werk.

Maandag 1 november, 19:00 – 21:00

 

Kosten: € 15,00

Content met wie je bent

Een online training van

2 x 2,5 uur, zondag 13:00 – 15:30

Wil je ook meer congruentie tussen jouw binnenkant en buitenkant?

Na deze workshop weet je wat jou het meest in de weg zit om echt jezelf te zijn en wat jouw volgende stap is. 

 

Kosten: €49,50

Workshops & Trainingen

Naast coaching zijn er ook mogelijkheden voor workshops en trainingen. Want ontwikkelen doen we vooral in interactie met anderen. Workshops en trainingen kunnen onderdeel of een aanvulling zijn op het loopbaancoachtraject. Voor in company trainingen maken we een offerte op maat.

Zin in je werk?

Online Workshop Werk Waarden

Waar lekt jouw energie weg?
Wil je weten wat je wèl wilt?

Na deze workshop heb jij jouw werkwaarden helder en weet je waar je echt op wilt letten bij jouw volgende stap in je werk.

Maandag 7 februari 2022, 19:00 – 21:30 

Kosten: € 15,00

Supervisie/ training voor coaches

Ben je zelf loopbaancoach of betrokken bij HR vraagstukken?

Wij geven ook trainingen en supervisie voor coaches. 

Als onderdeel van een coachopleiding, intervisie of individuele ontwikkeling.

 

Kosten: offerte in overleg, uurtarief € 175,00 (excl btw)

Kenningsmakingsworkshop ADHD Nederland

Voor ADHD Nederland verzorgt Babs Geurts regelmatig de  online kenningsmakingsworkshop ‘ADHD Hoe Haal Je Het Uit Je Hoofd’, gebaseerd op het boek van Cathelijne Wildervanck.

De workshop is om de maand gericht op ADHD & Werk. Inschrijven kan hier.

 

Online Workshops & Trainingen

Leren. Ik heb er een dingetje mee. Leren stond gelijk aan kennis en minder aan leren hoe je iets doet. Terwijl ik zo blij wordt van het toepassen van wat ik leer. Bateson bedacht het model (zie foto) van de ‘neurologische niveaus’. Hij gaat er vanuit dat ons gedrag voor het grootste gedeelte onbewust gestuurd wordt. Zoals je echte motivatie. De omgeving, gedrag en vaardigheden dienen als het ware een hoger niveau. Door zin te geven aan wat je doet, wordt vanzelf helder wat je daarvoor wilt doen en in welke omgeving. Door hier mee te werken, hef je oude blokkades op en leer je jezelf hoe je zin kunt geven aan wat je doet.