Positief Zelfbeeld
Hoe wordt je Alle Dagen Helemaal Jezelf? Èn ben je er tevreden mee?

Wat zeg jij echt tegen jezelf als iets niet lukt. En wat als het wel lukt? Veel gedrag dat past bij een diagnose ADHD wordt veroorzaakt door een negatief zelfbeeld of een lage zelfwaardering. Waardoor niks lijkt te werken voor jou.

 Haal je jezelf naar beneden?
Ben je bang om door de mand te vallen? 
Heb je altijd mazzel als er iets goed is gegaan?
Begin je niet aan nieuwe dingen omdat ze toch niet zullen lukken?
Vraag je jezelf vaak af waarom het jou niet lukt wat anderen wel kunnen?

In mijn zoektocht had het mij een diagnose èn heel veel zoeken gescheeld als ik eerder het effect van een negatief zelfbeeld en lage zelfwaardering had ontdekt. Manja de Neef heeft binnen de GGZ gewerkt met het versterken van een positief zelfbeeld en ontdekte dat veel van de behandelingen korter werden. Nou denk ik niet eens dat ADHD behandeld hoeft te worden. Ik denk vooral dat als jij met een positief zelfbeeld in de wereld staat, niet alleen jijzelf maar ook de rest van de wereld kan gaan genieten van jouw kwaliteiten. Zodat we straks alleen nog maar spreken van ADHJ : Alle Dagen Helemaal Jezelf.

In de training werken we met één groep van maximaal 10 mensen, gedurende 6 dagdelen. Deze zullen plaatsvinden op dinsdagavond en zaterdag overdag. 

In de training ga je zelf met elkaar aan de slag en buiten de training om is er een whatsappgroep. Er is koffie/ thee en iets lekkers gedurende de trainingsdagen. 

De training bestaat uit 6 dagdelen met de thema’s : zenuwstelsel, positieve zelfwaardering, vliegermodel, leerproces en leerstijlen, faal- en succesangst en wip-wap model.

Het is fijn als je al iets aan persoonlijke ontwikkeling of therapie hebt gedaan. En vooral als dat tot nu toe nog niet het gewenste effect had.

 

 

Ja, ik doe mee: 

Details:

  • Datum: volgt nog
  • Adres: Jacob Marisstraat 1hs, Amsterdam
  • Kosten: € 299,00 (incl. drinken/ excl lunch)
  • Gegeven door: Babs Geurts
  • Tijd: volgt ook nog